Jubileum Jaco van Hout

15 jaar

Onze collega Jaco van Hout, Manager inspecties en toezicht, is 15 jaar in dienst. Ter ere van zijn jubileum stelden we Jaco een paar vragen over zijn loopbaan binnen de OB&V holding, waar btb onderdeel van is, en zijn drijfveren.

Hoe is je loopbaan verlopen binnen de OB&V Holding?

"Ik ben begonnen bij oculus als auditor op het project Stadsheer in Tilburg, waar ik audits uitvoerde in opdracht van SWK. In de loop der jaren ben ik qua werk een paar keer geswitcht tussen de zusterondernemingen oculus en btb. Op dit moment werk ik voor btb. In deze jaren heb ik alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van toezicht, kwaliteitsinspecties, bouwkundige inspecties, opleveringen, diverse audits voor zowel EKB-RB-pilots als VKB-kwaliteitsaudits. Dus eigenlijk veel zaken binnen oculus en btb als auditor, toezichthouder, inspecteur en vraagbaak binnen de organisatie.

De laatste jaren ben ik me meer gaan richten op managementtaken op het gebied van planning en organisatie van de kwaliteitsinspecties. Denk hierbij aan het inplannen van medewerkers voor de inspecties, begeleiden en opleiden (aankomende) inspecteurs, acquisitie, offertebeheer, relatiebeheer, deelname als MT lid en OR lid".

Welke projecten blijven je bij?

"De projecten die er bij mij uitspringen zijn met name:

  • Nieuwbouw De Grijze Generaal fase 1 in Eindhoven,
  • Nieuwbouw Jozefmavo te Tilburg,
  • Nieuwbouw en verbouw Fiorettie College te Veghel
  • Twee projecten van Fontys Hogescholen namelijk nieuwbouw R10 in Eindhoven en Mindlabs in Tilburg".

Wat drijft je om zo lang bij één organisatie te werken?

"Wat mij binnen onze organisatie drijft is dat er de afgelopen jaren veel afwisselende werkzaamheden voorbij zijn gekomen voor zowel oculus en btb als managementtaken. Ondanks de zware periode die we hebben doorstaan in de crisis, welke ik als OR lid van dichtbij heb meegemaakt, was er altijd een fijne en open werksfeer". 

Bereikbaarheid tijdens de bouwvak

De kantoren van btb blijven geopend tijdens de vakantieweken.

Kwaliteitsinspecteur, interview

Pensioen Willem de Wijs

Na ruim 21 jaar btb gaat onze collega Willem de Wijs genieten van een welverdiend pensioen. Hoe kijkt Willem terug op al die jaren bij ons?

Samenwerking Stichting MVI

GGZ Delfland

Btb ondersteunt vervoersproject GGZ Delfland van Stichting Mobiliteit Voor Iedereen. Hoe? Lees dan verder.