Bouwkundig toezicht

Tijdens het bouwproces willen alle betrokken partijen het liefst maar één ding: kwaliteit leveren. In de praktijk wordt de definitie van kwaliteit vaak door iedereen anders beleefd, met discussies tot gevolg. Onze deskundige, onafhankelijke toezichthouders coördineren de bouwtechnische kwaliteit van uw project en grijpen waar nodig proactief in.

Directievoering

Het complete proces van een bouwproject uit handen geven? Een directievoerder vertegenwoordigd uw belangen tijdens de bouw, indien gewenst van ontwikkeling tot en met de uitvoering. Tevens is hij tijdens de uitvoeringsfase het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Met een directievoerder van btb aan uw zijde heeft u nauwelijks omkijken naar het project en worden risico’s tijdig onderkent én besproken.

Projectmanagement

Een bouwproces is vaak complex en vol risico’s. De begeleiding hiervan vergt de juiste aandacht en deskundigheid. Op zoek naar een bureau dat al uw zorgen uit handen neemt? Btb coördineert uw bouwproject met expertise van begin tot eind.