Directievoering

Het complete proces van een bouwproject uit handen geven? Een directievoerder vertegenwoordigd uw belangen tijdens de bouw, indien gewenst van ontwikkeling tot en met de uitvoering. Tevens is hij tijdens de uitvoeringsfase het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Met een directievoerder van btb aan uw zijde heeft u nauwelijks omkijken naar het project en worden risico’s tijdig onderkent én besproken.

Wat doet een directievoerder?

Een directievoerder coördineert de samenwerking en besluitvorming tussen bij het project betrokken adviseurs (zoals architecten en constructeurs), de overheid en aannemers. Hij is als het ware de verbindende schakel en werkt nauw samen met de toezichthouder en kwaliteitscontroleur. Meer over de werkzaamheden van een directievoerder leest u in de Uniforme Algemene Voorwaarden voor Uitvoering van Werken (UAV).

Onze werkwijze

Elke opdracht start met het opstellen van een projectplan aan de hand van DNR 2011. Dit plan dient als gedegen basis voor het beheersbaar maken van het project.

Voordat gestart wordt met de uitvoering, analyseert onze directievoerder de contractstukken en worden deze getoetst aan de ontwerpuitgangspunten. Zo zijn risico’s en aandachtspunten in een vroeg stadium in beeld gebracht. De directievoerder zorgt er tevens voor dat te beheersen aspecten (Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit) volgens de GOTIK-methode in kaart worden gebracht en via een bouwdossier aan u worden teruggekoppeld.

Van nieuwbouw tot renovatie

Onze directievoerders hebben ervaring met de meest uiteenlopende projecten op het gebied van nieuwbouw, renovatie, onderhoud, herbestemming en herhuisvesting voor diverse opdrachtgevers in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wij hebben onze deskundigheid ingezet bij de realisatie van onder andere kantoor- en schoolgebouwen, zorginstellingen, bioscopen en winkelcentra. Bekijk onze projecten.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat onze deskundige directievoerders voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via 015 – 251 52 51 of info@btbnet.nl.