Koperskijkdag project Pauluskerk

Hemels Wonen in Den Haag

Vrijdag 8 maart jongstleden vond er een koperskijkdag plaats voor de toekomstige bewoners van de Pauluskerk Hemels Wonen in Den Haag. Het project betreft de transformatie naar een fantastisch woongebouw met 21 luxe en duurzame appartementen met tuin of dakterras.

Project Viaa Hogeschool in vakblad Bouwwereld

In de nieuwe Bouwwereld is een mooi artikel verschenen over de renovatie van Viaa Hogeschool te Zwolle. Wij hebben hier in opdracht van PentaRho het bouwkundig toezicht mogen verzorgen. Bekijk het artikel.

Welkom op onze nieuwe website

Om de werkmaatschappijen btb, visiplan, oculus en vidinfra afzonderlijk beter op de kaart te kunnen zetten vonden wij het hoog tijd voor een update van de huisstijl en vier afzonderlijke websites. We vertellen u er alles over.

Het verhaal van… Peter Tiernego

Deze keer in ‘Het verhaal van’ is Peter Tiernego aan het woord. Wij spraken hem over zijn rol in de organisatie én de plannen voor 2019. Nieuwsgierig geworden? Peter vertelt alles over zijn visie als ondernemer en over wat hem drijft.

Het verhaal van… Hans, Menno en Paul

Deze keer in ‘Het verhaal van…’ spreken we Hans, Menno en Paul (Toezichthouders/Inspecteurs bij btb) in hun eigen ‘kantoortje’ in de grote keet op het project Norfolk in Scheveningen. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Het verhaal van… Michel Gerrets

Deze keer is Michel Gerrets aan het woord, met name over het project Nieuwbouw Pantarijn te Kesteren. Btb verzorgt hier onder andere het toezicht in opdracht van PentaRho. Nieuwsgierig naar het verhaal van Michel? Lees en kijk vooral even verder.

Het verhaal van… Rob Bouman

Deze keer vertellen we het verhaal van Rob Bouman. Rob is Bouwcoördinator, Toezichthouder en Inspecteur bij btb. Rob is op dit moment bezig met opleveringen bij het grote en bijzondere project Leidsche Rijn Centrum. Lees meer over Rob en dit project.

Het verhaal van… Willem de Wijs

Deze keer vertellen we het verhaal van Willem de Wijs, Bouwkundig Hoofdopzichter en Inspecteur. Willem is iemand met veel ervaring in het vak en zet zich onder andere in voor het project IQ-woningen in Warmond van Stek Wonen. 

Samenwerking btb en SociaalPlus

Bij btb hebben wij het geluk om al een lange tijd een mooie samenwerking te hebben met het klantcontactcenter van het bijzondere bedrijf SociaalPlus. Nieuwsgierig naar onze samenwerking? Wij brachten SociaalPlus een bezoek en brachten hier verslag over uit.

Samenwerking stichting De Hond Kan De Was Doen

Stichting ‘De Hond Kan De Was Doen’ wil alle krachten bundelen om het doorzettingsvermogen van volwassenen en kinderen met een beperking te ondersteunen. Lees meer over onze samenwerking.

Btb is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Btb is, samen met haar zustermaatschappijen onder de holding OB&V, bedrijfsbreed ISO 9001:2015 gecertificeerd. Het ISO 9001:2015 is de internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem dat de nadruk legt op procesmanagement.