Pensioen Willem de Wijs

Onze zeer gewaardeerde collega Willem de Wijs, senior bouwkundige, gaat na ruim 21 jaar btb genieten van een welverdiend pensioen. Ter ere van zijn pensioen stelden we Willem een paar vragen over zijn jaren bij btb.

Wanneer ben je in dienst gekomen en hoe kijk je terug op al die jaren btb?

Op 1 november 2000 ben ik in dienst gekomen bij btb. Ik heb dus 21,5 jaar bij btb gewerkt. Ik werd aangenomen door de toenmalige directie Jan van Adrichem en Louie Jansen. Ik kijk terug op een mooie carrière, waarin btb mij altijd heeft gemotiveerd en de kans heeft gegeven om bij te leren en mijzelf te ontwikkelen.

Wat zijn de grootste veranderingen op technisch gebied die je de afgelopen jaren hebt meegemaakt?

De grootste veranderingen door de jaren heen is wel de digitale wereld, toen geschreven weekrapporten zonder foto’s, uren- en kilometerregistratie opsturen per post of per fax. En nu met een tablet de bouw op en met een laptop de rapportages versturen. Ook de bouwmethodiek en andere materiaalvormen zijn in de laatste jaren veel veranderd. Door interesse te tonen en je te verdiepen in de materie blijf je bij.

Wat heeft er voor gezorgd dat je jaar in jaar uit btb trouw bent gebleven?

Ik heb door de jaren heen meerdere directies en collega’s zien komen en gaan. In al die jaren, ook in de crises, heb ik btb als een sociaal bedrijf ervaren waarbij de mens centraal stond en nog staat (dank Jan Hoorn en Erik Rietdijk). Ik ben dankbaar dat ik al die jaren bij btb mocht werken, de loyaliteit naar mij toe heeft mij dankbaar gemaakt en doen besluiten bij btb te blijven werken. Btb heeft altijd achter mij en collega’s gestaan en kwam op voor ons, ook in moeilijke tijden.

Heb je zelf nog iets toe te voegen?

Mijn speciale dank gaat uit naar de afdeling Personeelszaken (Belinda Bodt) en algemeen Directeur (Peter Tiernego).

Benieuwd welke bijzondere projecten Willem heeft mogen begeleiden? Lees dan verder.

Willem geniet van je welverdiende pensioen!

Werkdag van…Michel Gerrets

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.

Start toezicht bij Studentencomplex Proxima

Groningen

De studentenkamers worden Plegt-Vos ontwikkeld en in een snel tempo gerealiseerd. 

Jubileum Leen Lageweg

Collega Leen Lageweg is 25 jaar in dienst! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat drijft Leen om zo lang bij btb te werken?