Nieuwbouw Fontys Rachelsmolen bijna gereed

Fontys realiseert op haar campus Rachelsmolen in Eindhoven een nieuw gebouw (13.500 m2 bvo) ten behoeve van de Fontys Hogeschool voor ICT.  De bouw van het pand vordert gestaag. Dit betekent dat medewerkers en studenten van Fontys Hogeschool dit jaar nog hun intrek in het nieuwe onderwijs- en onderzoeksgebouw op campus Rachelsmolen nemen. Door de prachtige transparante gevels is het onderwijs straks goed te zien. Het gebouw wordt een Open Living Lab, een echte ontmoetingsplaats.

Directievoering en bouwkundig toezicht

Onze directievoerder Auke Hansma en bouwkundig toezichthouder Jaco van Hout bewaken naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever PentaRho, dagelijks de voortgang van de nieuwbouw in planning, kostenontwikkeling en uitvoeringskwaliteit.

"Dankzij de betrokkenheid van Auke Hansma en Jaco van Hout ligt de bouw van Fontys Rachelsmolen nog steeds op schema. Ondanks alle corona maatregelen en gebruikerswisselingen heeft de bouw geen vertraging opgelopen"

Lees het complete artikel op de website van PentaRho.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het project Campus Rachelsmolen? Lees en bekijk dan onze projectenpagina en zie het verloop van het bouwproces in beeld.

Uitbreiding directie

Door de groei van onze organisatie is besloten om de directie met ingang van 1 september jl. te versterken met Auke Hansma.

Artikel in FRITS VASTGOEDGIDS 2020

regio Eindhoven

Heb je btb al ontdekt in de FRITS VASTGOEDGIDS 2020? FRITS is het toonaangevende lifestyle magazine voor de Brainportregio Eindhoven.

JeroenTemmink-BTB

Het verhaal van… Jeroen Temmink

In ‘Het verhaal van’ maak je kennis met onze medewerkers en de projecten waar zij actief zijn. Dit keer spraken wij met Jeroen Temmink, bouwkundig toezichthouder en bouwkundig inspecteur bij btb. Nu is hij werkzaam voor PentaRho op Wolfert Lansing en Wolfert Lyceum in Bergschenhoek.