Nieuwbouw Fontys Rachelsmolen bijna gereed

Fontys realiseert op haar campus Rachelsmolen in Eindhoven een nieuw gebouw (13.500 m2 bvo) ten behoeve van de Fontys Hogeschool voor ICT.  De bouw van het pand vordert gestaag. Dit betekent dat medewerkers en studenten van Fontys Hogeschool dit jaar nog hun intrek in het nieuwe onderwijs- en onderzoeksgebouw op campus Rachelsmolen nemen. Door de prachtige transparante gevels is het onderwijs straks goed te zien. Het gebouw wordt een Open Living Lab, een echte ontmoetingsplaats.

Directievoering en bouwkundig toezicht

Onze directievoerder Auke Hansma en bouwkundig toezichthouder Jaco van Hout bewaken naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever PentaRho, dagelijks de voortgang van de nieuwbouw in planning, kostenontwikkeling en uitvoeringskwaliteit.

“Dankzij de betrokkenheid van Auke Hansma en Jaco van Hout ligt de bouw van Fontys Rachelsmolen nog steeds op schema. Ondanks alle corona maatregelen en gebruikerswisselingen heeft de bouw geen vertraging opgelopen”

Lees het complete artikel op de website van PentaRho.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het project Campus Rachelsmolen? Lees en bekijk dan onze projectenpagina en zie het verloop van het bouwproces in beeld.

Oplevering uitbreiding Wolfert Lyceum

Bergschenhoek

Een feestelijk moment! Naar volle tevredenheid van Wolfert Lyceum is de uitbreiding opgeleverd.

Feest bij oplevering huurwoningen in Leiderdorp

Leiderdorp

Vorige week kreeg Rijnhart Wonen de sleutels van de 36 sociale huurwoningen Bij de Zijl. Dat werd natuurlijk feestelijk gevierd!

Bouwbegeleiding, nieuwbouw, brandweer, Waalwijk, duurzaam, gevel

Nieuwbouw brandweerkazerne vordert snel

Waalwijk

Het gaat snel met de bouw van de nieuwe brandweerkazerne aan de Taxandriaweg in Waalwijk. Eind deze maand is het pand gereed voor oplevering.