Nieuwbouw Fontys Rachelsmolen bijna gereed

Fontys realiseert op haar campus Rachelsmolen in Eindhoven een nieuw gebouw (13.500 m2 bvo) ten behoeve van de Fontys Hogeschool voor ICT.  De bouw van het pand vordert gestaag. Dit betekent dat medewerkers en studenten van Fontys Hogeschool dit jaar nog hun intrek in het nieuwe onderwijs- en onderzoeksgebouw op campus Rachelsmolen nemen. Door de prachtige transparante gevels is het onderwijs straks goed te zien. Het gebouw wordt een Open Living Lab, een echte ontmoetingsplaats.

Directievoering en bouwkundig toezicht

Onze directievoerder Auke Hansma en bouwkundig toezichthouder Jaco van Hout bewaken naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever PentaRho, dagelijks de voortgang van de nieuwbouw in planning, kostenontwikkeling en uitvoeringskwaliteit.

"Dankzij de betrokkenheid van Auke Hansma en Jaco van Hout ligt de bouw van Fontys Rachelsmolen nog steeds op schema. Ondanks alle corona maatregelen en gebruikerswisselingen heeft de bouw geen vertraging opgelopen"

Lees het complete artikel op de website van PentaRho.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het project Campus Rachelsmolen? Lees en bekijk dan onze projectenpagina en zie het verloop van het bouwproces in beeld.

Feestelijk eerste paal viering bij McCain

Lelystad

Op maandag 12 oktober heeft McCain de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van hun fabriek in Lelystad. 

Nieuw project De Kwekerij fase II

Utrecht

Binnenkort mogen we weer starten met bouwkundig toezicht bij een prachtig project in Utrecht 'De kwekerij fase II'. 

Uitzending, Mindlabs, Fontys Hogescholen, Tilburg, RTLZ

Btb te zien bij tv programma De Barometer

RTL Z

Zondag 15 november om 10 uur is btb te zien bij tv programma De Barometer op RTLZ!