Geslaagde rondleiding voor studenten SintLucas

Regionaal Opvang Zwerfdieren Eindhoven

In opdracht van de gemeente Eindhoven verzorgt btb de bouwbegeleiding bij de bouw van een nieuwe opvang voor zwerfdieren in Eindhoven. Naast de realisatie wilden wij graag een creatief en maatschappelijk project opzetten. Om dit te verwezenlijken zijn wij een samenwerking aangegaan met het VMBO en MBO vakschool SintLucas in Eindhoven. SintLucas is een vakschool voor creatieve talent.

Samenwerking met SintLucas@work

SintLucas@work is het projectbureau binnen SintLucas waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Graag bieden wij jonge creatievelingen de kans om een bijdrage te leveren aan het nieuwbouwproject 'Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven'. Na overleg met docenten van het SintLucas luidde de opdracht "Maak een pakkende afbeelding met het thema Zwerfdieren/Dierenopvang". Studenten van de opleiding Styling konden zich voor deze opdracht aanmelden. 

Rondleiding op locatie

Studenten van de opleiding Styling gaan aan de slag met het maken van pakkende afbeelding. Ter inspiratie heeft btb samen met Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven de groep uitgenodigd voor een rondleiding op de nieuwbouwlocatie. De groep bestaat uit 10 enthousiaste studenten en hun docent Tanja Ophof. Onze directievoerder Jan Kesteloo en mevrouw Rieske Willems-Dam van de Dierenopvang hebben samen de studenten rondgeleid zodat ze zich een beeld kunnen vormen van de locatie, het project en de ruimte waar straks het eindresultaat kan komen te hangen of gepresenteerd kan worden. Ook was er ruimte voor het stellen van vragen.

Het eindresultaat krijgt mogelijk een vaste plek in het toekomstige Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven. 

We zijn benieuwd naar het eindresutlaat. Succes studenten!

Werkdag van… Leen Lageweg

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.

Bereikbaarheid tijdens de bouwvak

De kantoren van btb blijven geopend tijdens de vakantieweken.

Werkdag van…Bert Doldersum

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.