Geslaagde rondleiding voor studenten SintLucas

Regionaal Opvang Zwerfdieren Eindhoven

In opdracht van de gemeente Eindhoven verzorgt btb de bouwbegeleiding bij de bouw van een nieuwe opvang voor zwerfdieren in Eindhoven. Naast de realisatie wilden wij graag een creatief en maatschappelijk project opzetten. Om dit te verwezenlijken zijn wij een samenwerking aangegaan met het VMBO en MBO vakschool SintLucas in Eindhoven. SintLucas is een vakschool voor creatieve talent.

Samenwerking met SintLucas@work

SintLucas@work is het projectbureau binnen SintLucas waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Graag bieden wij jonge creatievelingen de kans om een bijdrage te leveren aan het nieuwbouwproject 'Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven'. Na overleg met docenten van het SintLucas luidde de opdracht "Maak een pakkende afbeelding met het thema Zwerfdieren/Dierenopvang". Studenten van de opleiding Styling konden zich voor deze opdracht aanmelden. 

Rondleiding op locatie

Studenten van de opleiding Styling gaan aan de slag met het maken van pakkende afbeelding. Ter inspiratie heeft btb samen met Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven de groep uitgenodigd voor een rondleiding op de nieuwbouwlocatie. De groep bestaat uit 10 enthousiaste studenten en hun docent Tanja Ophof. Onze directievoerder Jan Kesteloo en mevrouw Rieske Willems-Dam van de Dierenopvang hebben samen de studenten rondgeleid zodat ze zich een beeld kunnen vormen van de locatie, het project en de ruimte waar straks het eindresultaat kan komen te hangen of gepresenteerd kan worden. Ook was er ruimte voor het stellen van vragen.

Het eindresultaat krijgt mogelijk een vaste plek in het toekomstige Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven. 

We zijn benieuwd naar het eindresutlaat. Succes studenten!

Het verhaal van… Jorden Jan van Zeumeren

In ‘Het verhaal van’ maak je kennis met onze medewerkers en de projecten waar zij actief zijn. 

Amsterdam Science Park, Matrix1, hoogste punt viering, bedrijfsgebouw, laboratoriumcomplex, BREAAM

Matrix 1 hoogste punt viering

Amsterdam Science Park

De bouw van Matrix 1 in Amsterdam Science Park bereikt het hoogste punt.

Hoogste punt viering, Leystromen, oplevering, bouwkundig toezicht, nieuwbouw

Hoogste punt viering

Rijen

Hoogste punt viering bij project Van Oldenbarneveltlaan in Rijen.