Geslaagde rondleiding voor studenten SintLucas

Regionaal Opvang Zwerfdieren Eindhoven

In opdracht van de gemeente Eindhoven verzorgt btb de bouwbegeleiding bij de bouw van een nieuwe opvang voor zwerfdieren in Eindhoven. Naast de realisatie wilden wij graag een creatief en maatschappelijk project opzetten. Om dit te verwezenlijken zijn wij een samenwerking aangegaan met het VMBO en MBO vakschool SintLucas in Eindhoven. SintLucas is een vakschool voor creatieve talent.

Samenwerking met SintLucas@work

SintLucas@work is het projectbureau binnen SintLucas waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Graag bieden wij jonge creatievelingen de kans om een bijdrage te leveren aan het nieuwbouwproject 'Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven'. Na overleg met docenten van het SintLucas luidde de opdracht "Maak een pakkende afbeelding met het thema Zwerfdieren/Dierenopvang". Studenten van de opleiding Styling konden zich voor deze opdracht aanmelden. 

Rondleiding op locatie

Studenten van de opleiding Styling gaan aan de slag met het maken van pakkende afbeelding. Ter inspiratie heeft btb samen met Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven de groep uitgenodigd voor een rondleiding op de nieuwbouwlocatie. De groep bestaat uit 10 enthousiaste studenten en hun docent Tanja Ophof. Onze directievoerder Jan Kesteloo en mevrouw Rieske Willems-Dam van de Dierenopvang hebben samen de studenten rondgeleid zodat ze zich een beeld kunnen vormen van de locatie, het project en de ruimte waar straks het eindresultaat kan komen te hangen of gepresenteerd kan worden. Ook was er ruimte voor het stellen van vragen.

Het eindresultaat krijgt mogelijk een vaste plek in het toekomstige Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven. 

We zijn benieuwd naar het eindresutlaat. Succes studenten!

Jubileum Jeroen Temmink

15 jaar

Collega Jeroen Temmink is 15 jaar in dienst! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat drijft Jeroen om zo lang bij btb te werken?

Bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie

De kantoren van btb zijn gesloten van 24 december 2021 t/m 3 januari 2022. Telefonisch zijn we beperkt bereikbaar in deze periode.

Oplevering Van Bommelhof

Moergestel

Namens Leystromen hebben wij het bouwkundig toezicht verzorgd bij de bouw van zorgcomplex Van Bommelhof.