Feest bij oplevering huurwoningen in Leiderdorp

Leiderdorp

Vorige week werden de 36 sociale huurwoningen binnen het project Bij de Zijl in Leiderdorp opgeleverd. Dertien maanden geleden startte de bouw van deze energiezuininge woningen. De oplevering werd natuurlijk feestelijk gevierd!

Uitvoerder Freek Cramer overhandigde op passende 1,5 meter afstand de sleutels aan de projectleider van RijnhartWonen, Rob Karremans.

Bouwkundig Toezicht, schouw en opleveren

Project Bij de Zijl betreft het tweede project dat btb heeft begeleid met bouwkundig toezicht voor woningbouwvereniging Rijnhart Wonen in Leiderdorp. Naast het eerder opgeleverde project 56 appartementen Brittenstein en het nu opgeleverde project 36 appartementen Bij de Zijl is btb ook actief met bouwbegeleiding bij twee andere projecten van Rijnhart Wonen, te weten 21 appartementen Amaliaplein en 49 appartementen Driemaster in Leiderdorp. Naast het verlenen van toezichtwerkzaamheden verzorgt btb ook de oplevering van de woningen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over bouwbegeleiding? Neem dan gerust contact met ons op, telefoonnummer 015 - 251 52 51

Werkdag van…Michel Gerrets

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.

Start toezicht bij Studentencomplex Proxima

Groningen

De studentenkamers worden Plegt-Vos ontwikkeld en in een snel tempo gerealiseerd. 

Jubileum Leen Lageweg

Collega Leen Lageweg is 25 jaar in dienst! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat drijft Leen om zo lang bij btb te werken?