Jubileum Leen Lageweg

Onze collega Leen Lageweg, senior bouwkundige, is 25 jaar in dienst. Ter ere van zijn jubileum stelden we Leen een paar vragen over zijn loopbaan bij btb en zijn drijfveren.

Op welk project ben je begonnen?

"Ik ben na 1 januari 1999 namens architectenbureau Ton van der Linden 2 jaar werkzaam geweest, als bouwkundig tekenaar/toezichthouder, op het project renovatie/uitbreiding van winkelcentrum “Reigerhof“ te Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarna ben ik namens BAM Vastgoed (toen nog HBG Vastgoed) begonnen op de toezichtprojecten 18 stadswoningen bouwplan “Ravelijn” te Zoetermeer en aftrap van eerste appartementencomplexen in het bouwplan “Vreeburg” te ’s-Gravenzande".

Welke projecten blijven je bij?

"Project welke mij bij is gebleven is nieuwbouw van elektriciteitscentrale Maasvlakte, gezien de grootte en hoogten van verschillende componenten in en om de gebouwen. Maar ieder project op zich heeft wel zijn charme en uitdagingen". 

Wat drijft je om zo lang bij btb te werken?

"Binnen btb heb ik op veel verschillende projecten mogen werken. De afwisselingen van projecten en verschillende taken zoals toezicht/ inspecteur/ begeleiding bij opleveringen spreken mij aan". 

Werkdag van… Leen Lageweg

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.

Bereikbaarheid tijdens de bouwvak

De kantoren van btb blijven geopend tijdens de vakantieweken.

Werkdag van…Bert Doldersum

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.