Appartementencomplex Lyon, Paris en Bordeaux

Zwolle

Bouwbegeleiding bij transformatie van 3 kantoorgebouwen naar appartementen.

  • Sector: Woningen
  • Projectlocatie: Zwolle
  • Opdrachtgever: Think Wonen
  • Realisatie: 2018 -2019
  • Werkzaamheden: Bouwbegeleiding

Transformatie kantoorgebouwen naar appartementencomplexen

Het project betreft de transformatie van 3 kantoorgebouwen naar appartementencomplexen. Aan de zuidzijde van het treinstation in Zwolle zijn 3 voormalige kantoorpanden getransformeerd in appartementcomplex Lyon, Paris en Bordeaux. In gebouw Lyon en Paris zijn 89 studio’s, twee- en driekamerappartementen gesitueerd. In gebouw Bordeaux komen 25 sociale huurwoningen met 1 slaapkamer. De meeste woningen hebben een balkon (alternatief = gezamenlijk dakterras).  Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar. 

Btb als bouwbegeleider

De bouwprocescontrole en aansturing die onder de verantwoordelijkheid van de projectleider van btb vallen, bestaan uit diverse werkzaamheden; project begeleiden van A tot Z. Al deze werkzaamheden hebben ten doel om de belangen van Think te vertegenwoordigen. De uit te voeren werkzaamheden zijn mede afhankelijk van mogelijke specifieke wensen van de opdrachtgever, de achtereenvolgende fasen van de bouwactiviteiten en de actuele gang van zaken op het werk.

Meer informatie & project in beeld

Meer weten over dit project? Bekijk het verhaal van Bert van Doldersum, projectleider en adviseur bij btb, over zijn werkzaamheden bij de realisatie van dit project.