Over ons

Btb adviseert en begeleidt organisaties al meer dan 50 jaar in alle kritische fasen van een bouwproject: van initiatief tot en met de realisatie.

Uw bouwproject onder controle

Bij de realisatie van een gebouw komt vaak veel kijken. Wilt u uw bouwproject onbezorgd uit handen geven? Btb coördineert het ontwerptraject en de uitvoering namens u als opdrachtgever van A tot Z. We vertegenwoordigen uw belangen op facetten als tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie, alles conform de UAV 2012 en het Bouwbesluit. U kunt bij ons terecht voor bouwkundig toezicht, directievoering en projectmanagement. Of een combinatie van die drie.

Meer dan alleen bouwbegeleiding

Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche hebben we niet alleen oog voor kwaliteit en een kritische blik ontwikkeld, maar ook aandacht voor uw belangen. Onze ervaren directievoerders, toezichthouders en adviseurs beschikken over een goed gevoel voor menselijke verhoudingen, zijn deskundig en vol passie over hun vak. Bekijk ons team.

Onze ervaringen

Vanuit ons hoofdkantoor in Delft werken wij voor woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, gemeentes, ontwikkelaars, vastgoedeigenaren en -beleggers en cultuurinstellingen door het hele land. Btb is actief op zowel het gebied van nieuwbouw en verbouw, als renovaties en transformaties. Bekijk ons werk.