Update project Campus Stappegoor

Fontys Hogeschool realiseert op campus Stappegoor een nieuw onderwijsgebouw. Btb verzorgt hier het toezicht en de directievoering. De bouw van het pand vordert gestaag. De laatste zaken, zoals de narooiwerkzaamheden en het inhuizen van het vaste meubilair, staan nog op de planning.

Oplevering

De oplevering van het pand staat gepland op 1 november 2019.  In december zal het gebouw in gebruik genomen worden door ruim 3500 studenten van Fontys Hogeschool ICT en de Fontys Academy for Creative Industries.

Meer informatie

Meer weten over campus Stappegoor? Bekijk het verhaal van Auke Hansma, directievoerder bij btb, over zijn werkzaamheden en uitdagingen bij de realisatie van dit project.

Nieuwbouw Wolfert Lansing van start!

Op donderdag 17 oktober werd de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Wolfert Lansing.

Viering hoogste punt Broekgraaf

Het hoogste punt is bereikt bij de bouw van 34 BENG-woningen in project Broekgraaf in Leerdam. Op donderdag 3 oktober werd dit feestelijk gevierd met genodigen.

Viering hoogste punt Brittenstein

Het hoogste punt in de nieuwbouw van 56 appartementen van het project Brittenstein in Leiderdorp is onlangs bereikt: een mooie mijlpaal. Op vrijdag 12 juli werd deze heugelijke gebeurtenis gevierd met genodigden.