Start opleveren VERTICAL Amsterdam

Amsterdam

Vertical Amsterdam bevindt zich in Sloterdijk-Centrum. De realisatie van de 168 woningen maakt onderdeel uit van de transformatieopgave van het gebied rondom Station Amsterdam Sloterdijk, die de gemeente Amsterdam wil omvormen tot een gemengd werk- en woongebied. {bron: www.heijmans.nl}

Opleveren

Heijmans Vastgoed heeft btb gevraagd de oplevering van de woningen binnen het project Vertical te verzorgen. Het project bevat zowel laag- als hoogbouw, met diverse daktuinen en een stallingsgarage. De laagbouw met woontoren bestaat uit 14 stads- en tuinloftwoningen en 42 appartementen. In de hoogbouwtoren worden 112 appartementen en maisonnettes gebouwd.

De werkzaamheden van de inspecteur van btb zullen ten doel hebben bij de schouw, een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van bouwkundige status van de woningen. Dit om de definitieve oplevering zo goed en vlot mogelijk te laten verlopen. Vanaf eind 2022 worden de woningen opgeleverd.

Feestelijke opening CSG De Goudse Waarden

Gouda

Het nieuwe schoolgebouw aan de Heemskerkstraat is feestelijk geopend.

Rondleiding sloop Broekhin College

Swalmen

Een aantal vrijwilligers van de Dorpsraad Swalmen hebben een rondleiding gekregen bij de sloop van het schoolgebouw.

Start bouwbegeleiding flexwoningen

Bergschenhoek

3B Wonen gaat versnelde opvang bieden voor de opvang van Oekraïners en voor mensen die met spoed een woning nodig hebben.