Samenwerking Stichting MVI

GGZ Delfland

Als je te maken hebt (gehad) met een psychiatrische aandoening, of op een andere manier de aansluiting met de maatschappij bent kwijt geraakt, kan het moeilijk zijn om weer actief te worden. Stichting Mobiliteit voor Iedereen zet zich actief in tegen eenzaamheidsbestrijding door middel van het opzetten van vervoersprojecten.

Vervoersproject GGZ Delfland

De medewerkers van Doel Delfland, onderdeel van GGZ Delfland, bieden de juiste begeleiding en helpen cliënten bij het vinden van passende dagbesteding. Dagbesteding kan ervoor zorgen dat de cliënt structuur in zijn dag brengt, vaardigheden opdoet, zich sociaal sterker voelt en meer vertrouwen in zichzelf krijgt. In samenwerking met Stichting MVI en sponsoren kan GGZ Delfland twee elektrische bussen inzetten voor het vervoer.

Over onze samenwerking

Wij zijn er trots op om Stichting MVI te ondersteunen. Als MVO-partner is btb ambassadeur van de duurzame bus en hebben wij als dank een mooie plek gekregen op de bus ter promotie. De dagbesteding vindt onder andere plaats in de regio Bergschenhoek, Delft, Den Hoorn en Naaldwijk. Wilt u meer weten over Stichting MVI en vervoersproject GGZ Delfland? Neem dan een kijkje op www.stichtingmvi.nl.

Werkdag van…Michel Gerrets

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.

Start toezicht bij Studentencomplex Proxima

Groningen

De studentenkamers worden Plegt-Vos ontwikkeld en in een snel tempo gerealiseerd. 

Jubileum Leen Lageweg

Collega Leen Lageweg is 25 jaar in dienst! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat drijft Leen om zo lang bij btb te werken?