Oplevering Van Bommelhof

Moergestel

Maandag 20 december heeft officieel de oplevering van zorgcomplex Van Bommelhof vanuit Leystromen aan Het Andere Wonen plaatsgevonden. Gelijktijdig zijn de sleutels overgedragen aan de beheerders van het complex. Het project betreft de nieuwbouw van een kleinschalig zorgcomplex voor mensen met dementie.

Rol van btb

Namens Leystromen hebben wij tijdens de bouw van zorgcomplex Van Bommelhof in Moergestel het bouwkundig toezicht mogen verzorgen. Het zorgcomplex bestaat uit 17 sociale huurappartementen, 1 logeerappartement, 2 gemeenschappelijke ruimten van respectievelijk 50 m² en 115 m² en 1 huur ondernemerswoning. Van Bommelhof bevindt zich naast de kerk, aan het St. Ermelindishof / Kerkstraat. Start bouw vond plaats in september 2020.

Het Andere Wonen

Het Andere Wonen is een franchiseformule. Zij richten zich op een alternatieve woonvorm met zorg voor mensen met geheugenproblematiek en/of aanverwante zorgvragen binnen Nederland.

Met kleinschalige woonprojecten in de wijk bieden zij een alternatief voor grootschalige verpleeghuizen. Hierbij focussen zij op eigen regie, zorg op maat, kwaliteit en veiligheid voor mensen met geheugenproblematiek en/of aanverwante zorgvragen.

Zo streven zij naar zoveel mogelijk regie voor de bewoner. Door toepassing van domotica hebben de bewoners maximale bewegingsvrijheid zonder dat hun veiligheid in gevaar komt. Door te werken met een klein zorgteam onder toeziend oog van het inwonend ondernemerspaar zorgen zij voor veiligheid, herkenbaarheid en 24/7 beschikbaarheid van zorg.

 

Bron: website Leystromen en Het Andere Wonen

Opening basisschool In den Climtuin

Rijssen

Kindcentrum In den Climtuin in Rijssen is nu officieel geopend!

Nieuwsbrief

september 2022

Lees snel de laatste interne nieuwtjes en bekijk onze bouwupdates.

Nieuwbouw school

Oud-Heusden

In Oud-Heusden komt een nieuw gebouw voor basisschool De Dromenvangen en De Leilinde.