Jubileum Jeroen Temmink

15 jaar

Onze collega Jeroen Temmink, senior bouwkundige, is 15 jaar in dienst. Ter ere van zijn jubileum stelden we Jeroen een paar vragen over zijn loopbaan bij btb en zijn drijfveren.

Op welk project ben je begonnen?

"Ik ben begonnen bij de renovatie van 368 woningen ‘De Lessepsbuurt’ in Utrechtse wijk Zuilen, in de functie van opzichter".

Welke projecten blijven je bij?

"De afgelopen jaren heb ik door heel Nederland veel mooie projecten mogen begeleiden, uiteraard heeft elk project zijn uitdagingen en charmes. Maar ben er trots op dat ik bij elk project mijn bijdrage heb mogen leveren om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen. Persoonlijk springen voor mij de volgende projecten eruit:

  • Nieuwbouw van Stadhuis en Theater “De Kom” in Nieuwegein,
  • Nieuwbouw Pathé Bioscopen in Arnhem en Zwolle en de onlangs opgeleverde Pathé Bioscoop in Leeuwarden".

Wat drijft je om zo lang bij btb te werken?

"Binnen btb krijg je veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren. Tevens is er met betrekking tot het gehele bouwproces veel kennis in huis, dus mocht je ergens tegenaan lopen kun je te allen tijden op een collega terugvallen. Verder ben je hier geen nummer, maar wordt er nog echt naar de persoon geluisterd en dat waardeer ik oprecht en stimuleert je om door te gaan! Kortom, je doet het samen…".

Opening basisschool In den Climtuin

Rijssen

Kindcentrum In den Climtuin in Rijssen is nu officieel geopend!

Nieuwsbrief

september 2022

Lees snel de laatste interne nieuwtjes en bekijk onze bouwupdates.

Nieuwbouw school

Oud-Heusden

In Oud-Heusden komt een nieuw gebouw voor basisschool De Dromenvangen en De Leilinde.