Jubileum Ad van den Boom

15 jaar

Ad werkt als senior bouwkundige bij btb. Ter ere van zijn 15 jarig jubileum stelden we hem een paar vragen over zijn werk en drijfveren.

Op welk project ben je 15 jaar geleden begonnen?

"Ik ben destijds begonnen als bouwkundig toezichthouder bij de nieuwbouw van wooncomplex "Ligapark" in Roosendaal. Dat was een bijzonder project met hoogbouw en gietbouw".

Welke projecten blijven je het meest bij?

"De projecten van HEVO sprongen er de afgelopen jaren uit zoals De Grijze Generaal in Eindhoven, Zorgcentrum te Beek en Donk en tot slot een nieuw te bouwen school in Waalwijk. Wat ook een bijzonder leuk project was was het verzorgen van bouwkundig toezicht bij de nieuwbouw en verbouw van kinderopvanglocaties Korein in de regio Eindhoven".

Wat zijn je drijfveren en hobby's?

"De afgelopen 15 jaren zijn voorbij gevlogen, maar intussen is het tijd geworden om andere dingen op te pakken die te lang zijn blijven liggen. Ik ga een soort van bouwsabbatical opnemen om twee vakantiehuisjes bij mijn ouderlijk huis te verbouwen en ook enkele hobby’s (glas in lood/ trompet) weer op te pakken. Het zijn momenteel bijzondere tijden; het coronavirus heeft veel hobby’s, vakanties en dergelijke stilgelegd. Gelukkig kan ik wel werken aan de vakantiehuisjes".

Werkdag van…Michel Gerrets

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.

Start toezicht bij Studentencomplex Proxima

Groningen

De studentenkamers worden Plegt-Vos ontwikkeld en in een snel tempo gerealiseerd. 

Jubileum Leen Lageweg

Collega Leen Lageweg is 25 jaar in dienst! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat drijft Leen om zo lang bij btb te werken?