Btb is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Btb is, samen met haar zustermaatschappijen onder de holding OB&V, bedrijfsbreed ISO 9001:2015 gecertificeerd. Het ISO 9001:2015 is de internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem dat de nadruk legt op procesmanagement, het monitoren, continu verbeteren en realiseren van doelstellingen en een actieve rol van het management.

De certificatie is uitgevoerd door het Nederlands Certificatie Instituut (NCI) en uitgereikt op 28 augustus 2016 aan OB&V Holding B.V. voor:

  • oculus
  • btb
  • visiplan

Certificaat

Bekijk de kwaliteitsverklaring onder certificaatnummer 04183633.
Neem bij vragen contact met ons op via 015 – 251 52 51.

Bijeenkomst btb, oculus, visiplan en vidinfra groot succes

Donderdag 11 april jongstleden ontmoetten de werknemers van btb, oculus, visiplan en vidinfra elkaar in Sint-Helenaheuvel in Doorn. Lees het verslag.

Het verhaal van… Bert Doldersum

Deze keer in ‘Het verhaal van’ is Bert Doldersum, Projectleider en adviseur bij btb, aan het woord. Hij vertelt over zijn ervaringen en het bijzondere project Les Pavillions in Zwolle.

Een kijkje bij Zuiderhoeven-West

Nul-op-de-meter woningen in Hoofddorp

Namens Think Wonen begeleiden wij de nieuwbouw van 47 gasloze, nul-op-de-meter woningen in Hoofddorp in het nieuwbouwplan Zuiderhoeven-West. Bekijk de timelapse voor een impressie van de bouw van dit project.