Btb is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Btb is, samen met haar zustermaatschappijen onder de holding OB&V, bedrijfsbreed ISO 9001:2015 gecertificeerd. Het ISO 9001:2015 is de internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem dat de nadruk legt op procesmanagement, het monitoren, continu verbeteren en realiseren van doelstellingen en een actieve rol van het management.

De certificatie is uitgevoerd door het Nederlands Certificatie Instituut (NCI) en uitgereikt op 28 augustus 2016 aan OB&V Holding B.V. voor:

  • oculus
  • btb
  • visiplan

Certificaat

Bekijk de kwaliteitsverklaring onder certificaatnummer 04183633.
Neem bij vragen contact met ons op via 015 – 251 52 51.

Koperskijkdag project Pauluskerk

Hemels Wonen in Den Haag

Vrijdag 8 maart jongstleden vond er een koperskijkdag plaats voor de toekomstige bewoners van de Pauluskerk Hemels Wonen in Den Haag. Het project betreft de transformatie naar een fantastisch woongebouw met 21 luxe en duurzame appartementen met tuin of dakterras.

Project Viaa Hogeschool in vakblad Bouwwereld

In de nieuwe Bouwwereld is een mooi artikel verschenen over de renovatie van Viaa Hogeschool te Zwolle. Wij hebben hier in opdracht van PentaRho het bouwkundig toezicht mogen verzorgen. Bekijk het artikel.

Welkom op onze nieuwe website

Om de werkmaatschappijen btb, visiplan, oculus en vidinfra afzonderlijk beter op de kaart te kunnen zetten vonden wij het hoog tijd voor een update van de huisstijl en vier afzonderlijke websites. We vertellen u er alles over.