Bouwupdate vakantiepark Nieuwvliet-Bad

Roompot vakanties

Gelegen aan de Zeeuws-Vlaamse kust verrijst het nieuwe vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot vakanties. De bouw van het grootste nieuwe centrumgebouw van Roompot is in volle gang!

Centrumgebouw

Het centrumgebouw bij vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad van Roompot Vakanties begint al aardig vorm te krijgen. Het centrumgebouw wordt onder andere voorzien van een receptie, horeca, zwembad met glijbanen, spraypark en een binnenspeeltuin. Btb begeleidt de bouw van dit prachtige project. Op onze site zijn weer nieuwe beelden toegevoegd, bekijk ze hier!

Uitbreiding directie

Door de groei van onze organisatie is besloten om de directie met ingang van 1 september jl. te versterken met Auke Hansma.

Artikel in FRITS VASTGOEDGIDS 2020

regio Eindhoven

Heb je btb al ontdekt in de FRITS VASTGOEDGIDS 2020? FRITS is het toonaangevende lifestyle magazine voor de Brainportregio Eindhoven.

JeroenTemmink-BTB

Het verhaal van… Jeroen Temmink

In ‘Het verhaal van’ maak je kennis met onze medewerkers en de projecten waar zij actief zijn. Dit keer spraken wij met Jeroen Temmink, bouwkundig toezichthouder en bouwkundig inspecteur bij btb. Nu is hij werkzaam voor PentaRho op Wolfert Lansing en Wolfert Lyceum in Bergschenhoek.