Bouwtoezicht tijdens COVID-19

Zoals algemeen bekend heeft de Nederlandse regering verdergaande maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan.

Btb volgt de richtlijnen van het RIVM

Onze medewerkers werken volgens de strikte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. In de bouw wordt er op de meeste projecten doorgewerkt, dat betekent dat onze bouwkundig toezichthouders en directievoerders naast de richtlijnen van het RIVM ook het protocol volgen van het bouwproject waar zij werkzaam zijn.  Op 27 maart 2020 heeft de overheid het protocol ‘samen veilig doorwerken ‘ vastgesteld. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Bereikbaarheid

Heeft u nog een vraag hierover? Neem dan gerust contact met ons op via ons algemene nummer 015 – 251 52 51 of per e-mail info@btbnet.nl

Uitbreiding directie

Door de groei van onze organisatie is besloten om de directie met ingang van 1 september jl. te versterken met Auke Hansma.

Artikel in FRITS VASTGOEDGIDS 2020

regio Eindhoven

Heb je btb al ontdekt in de FRITS VASTGOEDGIDS 2020? FRITS is het toonaangevende lifestyle magazine voor de Brainportregio Eindhoven.

JeroenTemmink-BTB

Het verhaal van… Jeroen Temmink

In ‘Het verhaal van’ maak je kennis met onze medewerkers en de projecten waar zij actief zijn. Dit keer spraken wij met Jeroen Temmink, bouwkundig toezichthouder en bouwkundig inspecteur bij btb. Nu is hij werkzaam voor PentaRho op Wolfert Lansing en Wolfert Lyceum in Bergschenhoek.