Bouwtoezicht tijdens COVID-19

Zoals algemeen bekend heeft de Nederlandse regering verdergaande maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan.

Btb volgt de richtlijnen van het RIVM

Onze medewerkers werken volgens de strikte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. In de bouw wordt er op de meeste projecten doorgewerkt, dat betekent dat onze bouwkundig toezichthouders en directievoerders naast de richtlijnen van het RIVM ook het protocol volgen van het bouwproject waar zij werkzaam zijn.  Op 27 maart 2020 heeft de overheid het protocol ‘samen veilig doorwerken ‘ vastgesteld. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Bereikbaarheid

Heeft u nog een vraag hierover? Neem dan gerust contact met ons op via ons algemene nummer 015 – 251 52 51 of per e-mail info@btbnet.nl

Ingebruikname logistiek centrum Chromaflo Technologies

Sittard

Chromaflo Technologies opent begin volgend jaar een nieuw logistiek centrum in Sittard. De eerste pallets staan al klaar in de stellingen!

Senior Bouwkundige,  Interview school Kesteren.

Jubileum Michel Gerrets

10 jaar

Vandaag vieren wij dat collega Michel Gerrets 10 jaar geleden bij btb aan de slag ging. Of moeten we 25 jaar geleden zeggen? Hoe dat zit vertelt Michel zelf.

Mindlabs, Fontys Hogescholen, Tilburg, Ballast Nedam, Binx, PentaRho

Uitzending De Barometer Plus

Mindlabs te Tilburg

Heb je het filmpje van btb bij project Mindlabs in Tilburg ook gezien bij De Barometer Plus? Bekijk het hier!