Bijeenkomst btb, oculus, visiplan en vidinfra groot succes

Regelmatig komen de teams van btb, oculus, visiplan en vidinfra bij elkaar om bij te praten over de lopende projecten en voor een hapje en een drankje. Donderdag 11 april jongstleden ontmoetten de werknemers van elkaar in Sint-Helenaheuvel in Doorn. Een prachtige locatie middenin de Utrechtse Heuvelrug. 

Overleg toezichthouders

Voorafgaand aan de middag zijn alle toezichthouders samengekomen om bij te praten over de invulling van ieders taken. Onze toezichthouders werken op diverse locaties door het hele land, waardoor een grondig overleg vaak uitblijft. De teambijeenkomst was een mooie aanleiding om hun kennis, ervaring en werkwijze met elkaar te delen.

Het verhaal van… Bert Doldersum

Deze keer in ‘Het verhaal van’ is Bert Doldersum, Projectleider en adviseur bij btb, aan het woord. Hij vertelt over zijn ervaringen en het bijzondere project Les Pavillions in Zwolle.

Een kijkje bij Zuiderhoeven-West

Nul-op-de-meter woningen in Hoofddorp

Namens Think Wonen begeleiden wij de nieuwbouw van 47 gasloze, nul-op-de-meter woningen in Hoofddorp in het nieuwbouwplan Zuiderhoeven-West. Bekijk de timelapse voor een impressie van de bouw van dit project.

Koperskijkdag project Pauluskerk

Hemels Wonen in Den Haag

Vrijdag 8 maart jongstleden vond er een koperskijkdag plaats voor de toekomstige bewoners van de Pauluskerk Hemels Wonen in Den Haag. Lees meer over de kijkdag van dit bijzondere project.