Bijeenkomst btb, oculus, visiplan en vidinfra groot succes

Regelmatig komen de teams van btb, oculus, visiplan en vidinfra bij elkaar om bij te praten over de lopende projecten en voor een hapje en een drankje. Donderdag 11 april jongstleden ontmoetten de werknemers van elkaar in Sint-Helenaheuvel in Doorn. Een prachtige locatie middenin de Utrechtse Heuvelrug. 

Overleg toezichthouders

Voorafgaand aan de middag zijn alle toezichthouders samengekomen om bij te praten over de invulling van ieders taken. Onze toezichthouders werken op diverse locaties door het hele land, waardoor een grondig overleg vaak uitblijft. De teambijeenkomst was een mooie aanleiding om hun kennis, ervaring en werkwijze met elkaar te delen.

Update project Campus Stappegoor

Fontys Hogeschool realiseert op campus Stappegoor een nieuw onderwijsgebouw.  Btb verzorgt hier het toezicht en de directievoering. De bouw van het pand vordert gestaag. De laatste zaken, zoals de narooiwerkzaamheden en het inhuizen van het vaste meubilair, staan nog op de planning.

Viering hoogste punt Broekgraaf

Het hoogste punt is bereikt bij de bouw van 34 BENG-woningen in project Broekgraaf in Leerdam. Op donderdag 3 oktober werd dit feestelijk gevierd met genodigen.

Viering hoogste punt Brittenstein

Het hoogste punt in de nieuwbouw van 56 appartementen van het project Brittenstein in Leiderdorp is onlangs bereikt: een mooie mijlpaal. Op vrijdag 12 juli werd deze heugelijke gebeurtenis gevierd met genodigden.