Bijeenkomst btb, oculus, visiplan en vidinfra groot succes

Regelmatig komen de teams van btb, oculus, visiplan en vidinfra bij elkaar om bij te praten over de lopende projecten en voor een hapje en een drankje. Donderdag 11 april jongstleden ontmoetten de werknemers van elkaar in Sint-Helenaheuvel in Doorn. Een prachtige locatie middenin de Utrechtse Heuvelrug. 

Overleg toezichthouders

Voorafgaand aan de middag zijn alle toezichthouders samengekomen om bij te praten over de invulling van ieders taken. Onze toezichthouders werken op diverse locaties door het hele land, waardoor een grondig overleg vaak uitblijft. De teambijeenkomst was een mooie aanleiding om hun kennis, ervaring en werkwijze met elkaar te delen.

Positieve hercertificatie audit NEN-EN-ISO 9001:2015

Hoera! Met trots kunnen we mededelen dat het NEN-EN-ISO 9001:2015 certificaat van btb voor de komende 3 jaar is verlengd.

Opleveren dagactiviteitencentrum in Heerhugowaard

Namens Esdégé-Reigersdaal mocht btb maandag 13 mei de gebouwen en het omliggende terrein van het nieuwe Dagactiviteitencentrum Het Erf opleveren in Heerhugowaard.

Btb verzorgt schouw en oplevering woningen Victoria Haarsteeg

In opdracht van KlokGroep mogen wij de schouw en oplevering van 50 woningen van een nieuwbouwproject in Haarsteeg verzorgen.