Nieuwbouw campus Stappegoor in gebruik

Op 9 december is het dan zo ver. De medewerkers en studenten van  Fontys Academy for Creative Industries (Fontys ACI) en een deel van de studenten van Fontys Hogeschool voor ICT starten in dit prachtige gebouw.

Paul de Ruiter Architects tekende het prachtige ontwerp en maakte een animatie. Veel kijkplezier! 

Directievoering en toezicht

Onze directievoerder Auke Hansma heeft, naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever PentaRho, dagelijks de voortgang van de nieuwbouw in planning, kostenontwikkeling en uitvoeringskwaliteit bewaakt.

“We zijn heel erg blij met Auke. Hij signaleert, controleert en rapporteert, is in feite de oren en ogen van de opdrachtgever op de bouw. Het project loopt mooi volgens planning. Auke is een harde werker, heeft overzicht en is bovendien een prettig persoon om mee samen te werken.”

Lees het complete artikel op de website van PentaRho.

Interieur 

Ook benieuwd hoe de campus er van binnen uit ziet? Bekijk dan de laatste beelden op onze projectenpagina.

Bouwtoezicht tijdens COVID-19

Ook tijdens deze onrustige tijden is uw bouwproject onder controle bij btb. Onze medewerkers houden toezicht op en werken volgens de strikte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Kindcentrum Duinoordschool, bouwbegeleiding, Den Haag, transformatie, kerk

Transformatie Nieuwe Zorgvlietkerk in uitvoering

Den Haag

De voormalige Nieuwe Zorgvlietkerk in het Haagse Statenkwartier wordt getransformeerd naar een modern kindcentrum.

Het verhaal van… Jaco van Hout

In ‘Het verhaal van’ maak je kennis met onze medewerkers en de projecten waar zij actief zijn. Dit keer spraken wij met Jaco van Hout, bouwkundig toezichthouder en bouwkundig inspecteur bij btb.