Ingebruikname logistiek centrum Chromaflo Technologies

Sittard

De laatste puntjes worden op de i gezet bij de bouw van het nieuwe logistieke centrum van Chromaflo Technologies in Sittard. Vanaf 1 januari zal er gewerkt worden vanuit de nieuwe locatie. De opslag en distributie van finished goods zal vanaf dan geconcentreerd gaan worden vanuit deze locatie. Inmiddels is de inductie aangesloten en staan de eerste pallets al in de stellingen.

Nieuwbouw 

Chromaflo Technologies is de grootste wereldwijde producent van kleurstoffen en kleursystemen. Het project betreft het bouwen van een nieuw logistiek centrum in Sittard. Een opslagruimte grenzend aan een bestaande hal. 

Het nieuwe logistieke centrum heeft een opslagcapaciteit van 3000 vierkante meter, zodat er voor meer dan 4000 pallets aan Chromaflo Technologies -producten en grondstoffen plaats is. Bij het ontwerp van het dak is rekening gehouden met specifieke brandwerende voorschriften en is er ruimte voor zonnepanelen.

Bouwkundige projectbegeleiding btb

Btb is bij dit project betrokken met bouwkundige projectbegeleiding. De werkzaamheden van onze bouwkundig directievoerder hebben ten doel het vertegenwoordigen van de belangen van Chromaflo Technologies. We hebben Chromaflo Technologies begeleid in het voorbereidingstraject (aannemerselectie, bestek/contract) alsmede tijdens de bouwfase (directievoering/toezicht, planning). 

Werkdag van…Michel Gerrets

Senior Bouwkundige

In 'Werkdag van' lopen we met één van onze collega's mee op een project waar zij werkzaam zijn.

Start toezicht bij Studentencomplex Proxima

Groningen

De studentenkamers worden Plegt-Vos ontwikkeld en in een snel tempo gerealiseerd. 

Jubileum Leen Lageweg

Collega Leen Lageweg is 25 jaar in dienst! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Wat drijft Leen om zo lang bij btb te werken?